hoi Sticker H&T | Elektriciteit

Contact

Over Sticker H&T

In 2007 startte Herman het bedrijf op als éénmanszaak.
Na 4 jaar, in 2011 stapte Tim mee in de zaak als zelfstandig helper.
Sinds 2015 zijn we overgestapt naar een bvba, Sticker H&T.
Wij leveren en plaatsen alle technieken in uw woning: elektriciteit, sanitair, CV, ventilatie, warmtepomp en airco. Hierdoor hebt u slechts één aanspreekpunt voor de technische installatie van uw woning.

Als vader-zoon bedrijf zijn wij zeer flexibel en proberen we voor al uw noden een oplossing te vinden. We voeren werken uit in zowel nieuwbouw als in renovatie, we werken voor particulieren en bedrijven en we hebben ervaring in appartementsbouw. We investeren ook constant in onszelf door opleidingen te volgen om zo te voldoen aan de huidige normen en trends.


Wat we doen

Elektriciteit

We plaatsen uw elektrische installatie naar uw wens. Dit kan met traditionele schakelaars of met domotica. Onze elektrische installaties voeren we meestal uit met Niko of Qbus (domotica).
Is uw elektrische installatie afgekeurd? Wij herstellen uw installatie terug conform de wetgeving. Zijn photovoltaïsche zonnepanelen interessant voor u, wij zoeken het voor u uit.


Verwarming

Sticker uw warmtetechnieker, onze slogan zegt het al, wij verwarmen graag u woning. Een warmtepomp of een gascondensatieketel?
Wij plaatsen beide, we maken graag een studie voor u, waaruit u de juiste keuze kan maken voor uw woning. Vloerverwarming, wandverwarming, radiatoren, convectoren, enz…, er zijn systemen genoeg, we helpen met al uw vragen. We zijn niet alleen warmtetechniekers, als u graag wat verkoeling wilt dan plaatsen wij ook airco's.


Sanitair

Wenst u een nieuwe badkamer? Een volledig badkamerrenovatie is geen enkel probleem voor ons. Regenwaterrecuperatie is tegenwoordig geen overbodige luxe, wij plaatsen een regenwaterpomp voor u. Een zonneboiler of een warmtepompboiler? Wij geven u meer uitleg.


Airco en Ventilatie

Door onze woningen sterk te isoleren en zo luchtdicht mogelijk te bouwen, zijn we verplicht onze woningen te gaan ventileren. Om uw binnenklimaat gezond te houden kunnen wij uw woning voorzien met een C of D systeem.


Wie we zijn

Tim Sticker

Herman Sticker


Projecten enkele projecten

Scroll terug naar boven

Disclaimer - Algemeen beleid inzake gegevens

Test